Foto's

Dagblad de Limburger 20 februari 2023

 

Sencity in Utrecht 

10-03-2018

Band: Innovation (NL)

Dit was de derde keer dat ik op het geweldige Sencity-festival mocht tolken. Ik vond het heerlijk om op ruige en energieke rockmuziek los te gaan. Helaas had de band de Podiumbeest-award niet gewonnen.

Sencity Pop up in Breda

(Foto gemaakt door Joris Peeters)
20-06-2015
Band: Knarsetand (NL)
Mijn tweede optreden op Sencity was met de 10-koppige band Knarsetand. Zij mixen verschillende stijlen tot een energiek geheel. Ik tolkte twee nummers in de Mezz te Breda.
 
Sencity in Utrecht


07-03-2015
Band: Bade (NL)
Mijn eerste keer signdancen op Sencity! Hier had ik al heel lang van gedroomd. Ik tolkte twee nummers van de band Bade die Leuke popmuziek maken. Het was een feestje om dit te mogen doen.

Sencity is een geweldig feest waarbij alle zintuigen worden geprikkeld door middel van een aroma-dj, trilvloer, visuele effecten e.d.

Rascal Fest in Nederweert


31-05-2014
Band: Nem-Q (NL)
Op het festival in Nederweert tolkte ik 5 Nummers van deze progressieve rock/metal band. Dit was mijn derde optreden en wederom een fantastische ervaring.
SHOUT in Weert


08-06-2012
Band: Snaggletooth (NL)
Mijn eerste optreden was met de Motorhead-tributeband Snaggletooth. Ik tolkte drie nummers in muziekcentrum De Bosuil. Het was mijn tweede optreden en ik vond het hartstikke gaaf.
Deaf Metal in Arnhem


19-11-2010
Bands: Cultura tres en IZAH
Dit was mijn eerste optreden bij het metal- Festival Deaf Metal. Het was te gek op met twee gave bands te mogen optreden en met mijn passie bezig te kunnen zijn.